Γκρίζα μαλλιά στην κεφαλή; Not so bad news !

mdilife-crisis-and-grey-hairΔύο από τις μεγάλες αγωνίες, ανδρών και γυναικών, είναι οι ρυτίδες και οι .. γκρίζες τρίχες. Ε; Πες την αλήθεια!

Φτάνει κάποια στιγμή στην ζωή που δαπανάς αρκετό χρόνο και αρκετά χρήματα στο να εξαφανίσεις υπάρχουσες ρυτίδες ή προσπαθείς να καθυστερήσεις την εμφάνιση νέων.Καλά κάνεις!

 

Με τις τρίχες όμως τι γίνεται; Χαλάρωσε, η μόδα είναι σύμμαχος.

Αντί να βάφεις τις γκρίζες τρίχες μαύρες κτλ, τώρα μπορείς χωρίς τύψεις να βάφεις τις υπόλοιπες, γκρίζες.

Είναι μόδα σε (τςςς) λέω.

Grey is the new black – αλήθεια είναι, το είπε και η Rihanna.

Να, δες τι λέει σε αυτό το ειδησεογραφικό site

Ανακουφίστηκες τώρα; 😛

subscribe

Εδώ που λες φίλε αναγνώστη, σύντομα θα βάλω ένα κουτάκι, στο οποίο θα βάζεις το email σου, και εγώ θα σου στέλνω ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, που εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Θα σου πω λεπτομέρειες σε λίγο, γιατί τώρα πρέπει να συμπληρώσω και τα άλλα κουτάκια, πιο κάτω, για να μην φαίνεται φαίνεται άδειο το blog.Σχόλια – Εσύ τι λες;

Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιο σας, αλλά μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα, δεν είμαστε μέρα-νύκτα μπροστά από το pc…
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Δεν θα δημοσιεύονται
*σχόλια υβριστικά, χυδαία, άσχετα με την ανάρτηση
*σχόλια που η “γλώσσα” τους δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο
*σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.
About Dimitris

You will absolutely love me ! Nah ... not sure about this, but generally I think I am a nice guy :D Follow me on twitter Follow @dsimadis

Εσύ, τι λες; Έλα, πες μου τη γνώμη σου!