ένα καινούριο ταξίδι ξεκινά…

Welcome to midlife crisisΈνα καινούριο ταξίδι ξεκινά σήμερα για εμένα … και είμαι πολύ περίεργος να δω που θα με βγάλει.

Ξεκινώ αυτό το ταξίδι χωρίς σχέδιο, χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, χωρίς προσδοκίες, χωρίς να ξέρω που θα βρίσκομαι σε 10 μέρες, σε 2 μήνες ή σε ένα χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάτι τρέχει μέσα μου, γύρω μου, κάτι καινούριο και άγνωστο για μένα, και αποφάσισα να μοιραστώ αυτό το ταξίδι, αυτήν την περιπέτεια, με όποιον ενδιαφέρεται να μαθαίνει τις εξελίξεις, αλλά και με όποιον θέλει να συνεισφέρει με την δική του πένα, ώστε να μοιραστούμε εμπειρίες, προβληματισμούς, ιδέες και -κυρίως- προτροπές.

Αυτό το “ταξίδι” το οποίο περιγράφω, και στο οποίο καλείσαι να συνταξιδέψεις λέγεται με πολλές λέξεις:

“φαίνεται πως κάτι αλλάζει μέσα μου, δεν μπορώ να το προσδιορίσω, αισθάνομαι μια ανησυχία, αισθάνομαι κατά καιρούς ελλιπής και ανικανοποίητος και υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να το μοιραστώ με κανέναν, αλλά υπάρχουν και στιγμές που έχω ανάγκη να ξέρω οτι και κάποιος άλλος περνά παρόμοιες καταστάσεις”.

φαίνεται πως κάτι αλλάζει μέσα μου, δεν μπορώ να το προσδιορίσω, αισθάνομαι μια ανησυχία, αισθάνομαι κατά καιρούς ελλιπής και ανικανοποίητος και υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να το μοιραστώ με κανέναν, αλλά υπάρχουν και στιγμές που έχω ανάγκη να ξέρω οτι και κάποιος άλλος περνά παρόμοιες καταστάσεις.

Αυτό το πράγμα – ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων- στο Αμέρικα το λένε MidLife Crisis ή για εμάς σε απλά ελληνικά, κρίση μέσης ηλικίας.

Δεν ξέρω αν αυτό που ζω είναι κρίση μέση ηλικίας … τώρα το ψάχνω. Ξέρω οτι αυτό που περνάω είναι αυτό που έβαλα μέσα σε εισαγωγικά 2 γραμμές πιο πάνω.

Και είπα να το ψάξω.

Και -κυρίως- είπα να μην το βάλω κάτω, να μην το αφήσω να με χαλάσει, αλλά να το γυρίσω τούμπα ρε παιδί μου, και να δω πώς μπορώ να το δαμάσω, και να οδηγήσω εγώ το καράβι σε αυτό το ταξίδι.

Πήδα μέσα στην βάρκα … και έλα να δούμε πού θα μας βγάλει!

Καλώς ήρθες επισκέπτη, καλώς ήρθες επισκέπτρια. Σαλπάρουμε!

Δημήτρης

subscribe

Εδώ που λες φίλε αναγνώστη, σύντομα θα βάλω ένα κουτάκι, στο οποίο θα βάζεις το email σου, και εγώ θα σου στέλνω ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, που εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Θα σου πω λεπτομέρειες σε λίγο, γιατί τώρα πρέπει να συμπληρώσω και τα άλλα κουτάκια, πιο κάτω, για να μην φαίνεται φαίνεται άδειο το blog.Σχόλια – Εσύ τι λες;

Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιο σας, αλλά μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα, δεν είμαστε μέρα-νύκτα μπροστά από το pc…
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Δεν θα δημοσιεύονται
*σχόλια υβριστικά, χυδαία, άσχετα με την ανάρτηση
*σχόλια που η “γλώσσα” τους δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο
*σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.
About Dimitris

You will absolutely love me ! Nah ... not sure about this, but generally I think I am a nice guy :D Follow me on twitter Follow @dsimadis

Εσύ, τι λες; Έλα, πες μου τη γνώμη σου!