Παιχνίδια για αγοράκια

midlife-crisis---sports-carΠαιχνίδια για αγοράκια που έχουν 5 φράγκα στην άκρη, και θέλουν να βγάλουν γούστα και απωθημένα ….

Ο μπαμπάς δεν σε άφηνε να αγοράσεις εκείνο το “παπάκι” που ήθελες όταν ήσουν 16 και νόμιζες πως ο λόγος που δεν “έβγαζες γκόμενες” (τςςς)  ήταν οτι δεν είχες “παπί” ….

Και τώρα, είσαι προβληματισμένος.

“Ποια μηχανή να αγοράσω? ποια μου πάει? Να πάρω εκείνη την τσοπεριά που γούσταρα τότε ? Ή να πάρω καμιά “του δρόμου” ?

Άραξε κολλητέ.

Δες τι λένε εδώ οι τυπάδες από την εκπομπή Top Gear (ναι, ξέρω, κι εμένα μου αρέσει η εκπομπή αυτή), και απόλαυσε πλάνα ! Και όταν αγοράσεις το Ariel Atom, θα μου το δώσεις για μια βόλτα πλιζ? Καμ ον μαν!

Η εναλλακτική για τους midlife crisis τυπάδες.

Θέλεις περισσότερα;

subscribe

Εδώ που λες φίλε αναγνώστη, σύντομα θα βάλω ένα κουτάκι, στο οποίο θα βάζεις το email σου, και εγώ θα σου στέλνω ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, που εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Θα σου πω λεπτομέρειες σε λίγο, γιατί τώρα πρέπει να συμπληρώσω και τα άλλα κουτάκια, πιο κάτω, για να μην φαίνεται φαίνεται άδειο το blog.Σχόλια – Εσύ τι λες;

Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιο σας, αλλά μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα, δεν είμαστε μέρα-νύκτα μπροστά από το pc…
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Δεν θα δημοσιεύονται
*σχόλια υβριστικά, χυδαία, άσχετα με την ανάρτηση
*σχόλια που η “γλώσσα” τους δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο
*σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.
About Dimitris

You will absolutely love me ! Nah ... not sure about this, but generally I think I am a nice guy :D Follow me on twitter Follow @dsimadis

Εσύ, τι λες; Έλα, πες μου τη γνώμη σου!